Praktische informatie laboratoria

Sinds jaren werken wij samen met AtalMedial, het laboratorium voor bloedonderzoek. Dit doen wij naar tevredenheid. Het Alrijne Ziekenhuis stapt per 1 juli over naar SCAL/Eurofins. Ook dit is een prima laboratorium.

Praktisch gezien is de toegankelijkheid van AtalMedial en Eurofins nu nog niet optimaal.

SCAL blijkt tot op heden nog niet in staat het, door onze patienten meest gebruikte, prikpunt in het Alrijne Ziekenhuis zodanig te bemannen dat u daar nu terecht kan. Wel kunt u terecht op andere prikpunten, onder andere in Dillenburg. Kijkt u voor de beschikbaarheid op https://www.scal.nl/afspraak-maken.

AtalMedial is momenteel goed bereikbaar met onder andere een prikpunt in de Driehoorne. Kijkt u voor de beschikbaarheid op https://atalmedial.prikafspraak.nl/. Dit prikpunt is soms eenvoudiger te vinden als u kiest voor de optie afspraak maken zonder ordernummer. AtalMedial heeft toegezegd dit probleem met hun website te corrigeren

U kunt met uw reeds ontvangen verwijzing voor AtalMedial ook een afspraak maken bij SCAL mits u het formulier uitprint en meeneemt. Zo is het ook mogelijk om een afspraak te maken bij AtalMedial met een reeds ontvangen, en uitgeprint formulier van SCAL.

Wij zullen de ontwikkelingen volgen en proberen u te verwijzen naar het meest toegankelijke prikpunt in de omgeving.

https://www.scal.nl/afspraak-maken

Opening Alviva huisartsenpraktijk per 1 september 2024

Griepprikken 2024

Nieuwe POHs per 1 oktober